1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Team

 

Wij zijn het!

FinOK wordt geleid door drie outsourcing specialisten met ruime ervaring in administratieve organisatie en administratie vraagstukken. Wij zijn er trots op om deze kennis verantwoord, maar vooral ook ondernemend toe te passen. Elke nieuwe opdrachtgever is maatwerk, waarbij we steeds opnieuw kijken hoe FinOK bij die specifieke vraag het beste aan zal sluiten. We ondersteunen uw business op een efficiënte en betrokken manier, zonder vaktechnische prietpraat.

 

 CV van Rob Uiterlinden

 

 

 

 

 

 

 

 

Wordt ook FinOKer

Hoe word je één van ons? FinOK is succesvol in het vinden van aansprekende opdrachtgevers. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar toptalent die deze uitdaging samen met ons aan wil en aan durft te gaan. We zoeken collega’s met een allroud administratie profiel en bieden een omgeving met uitdaging en afwisseling, die het beste in jou naar boven haalt.

Partners

Tacstone

FinOK is een initiatief van Tacstone. Tacstone is al jaren een betrouwbare partner en adviseur voor opdrachtgevers bij strategische outsourcing vraagstukken. Tacstone adviseert en ondersteunt bij de verbetering van bedrijfsprocessen, organisatieverandering en ICT toepassingen. Speerpunten hierbij zijn facturatie en credit management, shared service centers, rapportage en fast close, risk management, ERP selectie en –implementatie, project audits, (out)sourcing en het inrichten van IT beheerorganisaties.

Tacstone.nl

X-PACT

X-PACT is een joint venture van DAS Legal Finance, Cannock Chase en Tacstone. Dit bedrijf neemt organisaties de zorg uit handen voor facturatie-, debiteurenbeheer- en (huur) incassoprocessen. X-PACT is actief bij verzekeraars, energiebedrijven, telecombedrijven, woningcorporaties, mediabedrijven, kinderopvangorganisaties, ziekenhuizen en zorginstellingen, ministeries, agentschappen, verenigingen en stichtingen. Daarnaast neemt X-Pact voor 80% van de gemeenten en waterschappen de inning en invordering uit handen.

X-pact.com

OZCAR

Deze pas opgerichte organisatie is de outsourcingspartner voor financiële dienstverlening en marketing voor de culturele sector. OZCAR ondersteunt culturele instellingen bij het behalen van betere prestaties en verbindt sectorkennis met know-how van buiten de sector.

Ozcar.nl