1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Partners

 

Partners

Tacstone

FinOK is een initiatief van Tacstone. Tacstone is al jaren een betrouwbare partner en adviseur voor opdrachtgevers bij strategische outsourcing vraagstukken. Tacstone adviseert en ondersteunt bij de verbetering van bedrijfsprocessen, organisatieverandering en ICT toepassingen. Speerpunten hierbij zijn facturatie en credit management, shared service centers, rapportage en fast close, risk management, ERP selectie en –implementatie, project audits, (out)sourcing en het inrichten van IT beheerorganisaties.

Tacstone.nl

 

X-PACT

X-PACT is een joint venture van DAS Legal Finance, Cannock Chase en Tacstone. Dit bedrijf neemt organisaties de zorg uit handen voor facturatie-, debiteurenbeheer- en (huur) incassoprocessen. X-PACT is actief bij verzekeraars, energiebedrijven, telecombedrijven, woningcorporaties, mediabedrijven, kinderopvangorganisaties, ziekenhuizen en zorginstellingen, ministeries, agentschappen, verenigingen en stichtingen. Daarnaast neemt X-Pact voor 80% van de gemeenten en waterschappen de inning en invordering uit handen.

X-pact.com

 

OZCAR

Deze pas opgerichte organisatie is de outsourcingspartner voor financiële dienstverlening en marketing voor de culturele sector. OZCAR ondersteunt culturele instellingen bij het behalen van betere prestaties en verbindt sectorkennis met know-how van buiten de sector.

Ozcar.nl